Home
Contact
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden

Dinerkaart

WELKOM AAN BOORD!

Puttertjes (V)

Unieke handgemaakte oerbroodjes uit 't dorp! Lekker met olijfolie, zout flakes en boter

€ 6,50

DE VERZAMELING (vanaf 2 personen)

Onze beroemde én populaire plank van een meter. Aangepast aan de tijd van nu en voor ieder wat wils!

De verzameling ‘traditionnel’ is standaard samengesteld uit diverse koude en warme lekkernijen: o.a. diverse charcuterie, carpaccio`s, koud gerookte zalm, rode biet, Mediterrane kaas, kroketjes, soepjes, kaasfondue, kaaspasteitjes, toast en broodjes

p.p. € 18,50

DE VERZAMELING TRES CHIQUE (2 personen)

Al het bovenstaande uitgebreid met prachtige parmaham, 
pasteitjes met huisgemaakte kalfsragout, 
extra kroketjes en gerookte paling van onze Jan 

Extra bij te bestellen: 

Garnalencocktailtje van Hollandse garnaaltjes en rivierkreeftjes € 4,75
Extra gerookte paling (50gr.) € 9,50
Twee extra desembroodjes € 2,50
Extra mini kaasfondue € 3,50
Portie frietjes met Zaanse mayonaise € 4,25

p.p. € 24,50

Al ruim 30 jaar genieten van de mooiste voorgerechten

OSSENHAAS CARPACCIO ANNO 1993

Klassieker van Hollandse ossenhaas, Parmezaanse kaas, rucola, mosterdmayonaise & pittenmix

€ 18,50

TRUFFEL CARPACCIO

Voor de liefhebbers met truffelmanchego, truffelmayonaise, 
Sardijnse chips, rucola en nootjes

€ 20,50

SAUMON FUMÉ

Mooi bordje met huisgerookte zalm en klassieke garnituur, geserveerd met een paling bitterbal naar eigen recept en salade

€ 20,50

PALING VAN JAN

Frisse, gemengde salade met een bordje paling van Jan on the side. Natuurlijk in combinatie met onze eigen palingbitterbal

€ 23,50

SOEP

POMODORISOEP (vegan)

Met een chorizo kroketje

€ 8,50

KNOLSELDERIJSOEP (V)

met een schuim van cèpes

€ 9,50

SOEP VAN DE DAG

Vraag de bemanning

€ 7,50

LES PETITS PLATS

Mooie combinaties en verfijnde smaken

GNOCCHI (V)

Mini gnocchi met gerookte beurre blanc, krokant van Parmezaan en salie

€ 9,50

RAGOUT DE VEAU

Bistro klassieker die zelfs dateert uit de slagerijtijd, met truffelschuim, rucola en krokant bladerdeeg

€ 12,50

CREVETTE 

Creatie van Brent; gamba tartaar met zacht gegaarde pompoen en dragonmayonaise 

€ 12,50

CANARD 

Rillette van eend met pannacotta van biet, pecannoot, zachte brioche en 12 jaar oude balsamico

€ 14,50

STEAK TARTARE

Vers gesneden steak tartaar van rundvlees met truffelmayonaise en gebrande eendenlever geserveerd met pergamena en een desembroodje 

€ 12,50

HOOFDGERECHTEN

Vakmanschap uit eigen slagerij

RIBEYE (400 gram)

Met een frisse Italiaanse Gremolata

€ 36,00

TOURNEDOS DE PARIS (200 gram)

Ossenhaasbiefstuk met onze ‘Café de Paris’ hollandaise saus, een saus gemaakt met echte Franse kruidenboter kruiden 

€ 33,50

LE PETIT PARIS (150 gram) 

Ossenhaasbiefstuk maar dan in 't klein, natuurlijk ook met die heerlijke "Café de Paris" saus

€ 26,50

KALFSENTRECOTE (250 gram)

Geserveerd met een licht pittige tomaten-paprikajus en Za’atar 

€ 29,50

SJAAK STEAK (250 gram)

Een echte klassieker, zeer malse steak met huisgerookte uitjes in combinatie met een volle Rioja saus 

€ 23,50

YAKATORI (LV) (200 gram)

Rundvleesspies op Japanse wijze met spicy chili-gembersaus

€ 22,00

VARKENSHAASSATE

Varkenshaas saté met satésaus, atjar tjampoer,
geroosterde kokos, crispy uitjes en cassave kroepoek

€ 22,00

BURGER BLEU

Runder hamburger uit eigen slagerij met gesmolten blauwader kaas, little gem, gerookte ui en vijgencompote 

€ 22,00

OM TE DELEN 

Of niet!

CHATEAU BRIAND (400 gram)

De essentie van ossenhaas met een volle rode wijnsaus

Met zijn tweeën:

p.p. € 33,50

Alleen:

p.p. € 67,00

COLOSAL (500 gram)

Reusachtig grote biefstuk met groene pepersaus

Met zijn tweeën:

p.p. € 23,50

Alleen:

p.p. € 47,00

VISGERECHTEN 

ACHTER HET NET

Samen met onze visleveranciers op zoek naar de mooiste dagverse vis! Iedere dag een creatie uit eigen kombuis

Dagprijs

KABELJAUW

Zachte kabeljauw met een saus van chef Martijn die zijn inspiratie heeft opgedaan in de Provence, geserveerd met schaaldieren 

€26,50

PROVENÇAALSE VISSOEP

Goed gevulde vissoep met schaaldieren, op basis van onze huisgemaakte garnalen bisque. Een klassieke Frans gerecht met een twist van onze keukenbemanning 

€ 22,50

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

RAVIOLI (V)

Handgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met een saus van cèpes en gebakken paddenstoelen 

€ 19,50

HOMEMADE LASAGNA (V)

Huisgemaakte lasagne boordevol wisselende seizoen groenten, met als echte smaakmaker; een gorgonzola bechamel 

€ 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en huisgemaakte compote

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten