Home
Contact
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden

Dinerkaart

ALL ON BOARD!

Puttertjes (V)

Unieke handgemaakte oerbroodjes uit 't dorp! Lekker met gezouten boter en olijventapenade

€ 5,50

VEEL SOEPS

Pomodorisoep (V)

Met focaccia

€ 7,50

Pittige uiensoep (V)

Met een schuim van Parmezaanse kaas

€ 7,50

Dagsoepje van de chef

Vraag de bemanning

€ 7,50

Drie mini soepjes

Laat je verrassen!

€ 7,50

CHARCUTERIE

50 gram per portie

Zaanse rauwe gerookte ham van slager Veenboer uit Assendelft

Met cornichons en mierikswortelmayonaise

€ 7,50

Parmaham (24 maanden gerijpt)

Met gerookte tomaat

€ 7,50

Coppa Stagionata (LV)

Met balsamico uitjes

€ 7,50

Portie grote Italiaanse Nocellara olijven

€ 4,00

KLASSIEKERS 

Ossenhaas carpaccio anno 1993

Klassieker van Hollandse ossenhaas, Parmezaanse kaas, rucola, mosterdmayonaise & pijnboompitjes

€ 18,50

Truffel carpaccio

Net iets pittiger met truffelmanchego, truffelmayonaise, rucola en nootjes. Ook lekker met eendenleverkrullen + € 5,50

€ 20,50

Gewoon van Jan

Het beste van Jan van den Kommer, huisgerookte zalm en paling met een kruidige salade, een paling bitterballetje en 'toast-on-a-stick'

€ 21,50

DE VERZAMELING (vanaf 2 personen)

Onze beroemde plank en hét voorgerecht van een meter, kaasfondue, soepjes, carpaccio's, charcuterie, koud gerookte zalm, garnaaltjes, kroketjes, kaaspasteitjes, toast en broodjes

p.p. € 17,50

MAAK JE VERZAMELING TRES CHIQUE! (vanaf 2 personen)

Met warm gerookte paling van Jan en gerookte pulled zalm op Oosterse wijze, een extra kroketje en een extra soepje

p.p. € 24,50

LES PETITS

Kleine voorgerechtjes

Steak tartaar 2.0

Vers gesneden steak tartaar van rundvlees met truffelmayonaise en gebrande eendenlever geserveerd met pergamena en een desembroodje

€ 12,50

Eendenborst carpaccio (GV)

Met vijgen, gerookte amandel, rilette van eend en balsamico parels

                                  € 9,50

Zalm fumé (LV)

Gerookte zalm met espuma van wakamé, soja boontjes en een nori chipje

                   € 10,50

Geitenkaas crème brûlée (V) (GV)                                                                         

Verrassend lekkere crème brûlée van geitenkaas met calvados appel en noten            

€ 9,50

Tartelette (V)                                                                                                           

Tartelette met gorgonzola, px stroop en compote van ui

   € 9,50

BUTCHERS' BEST

Onze grootste stukken vlees worden voor u gegrild op de houtskool grill. De allerbeste manier om een stuk vlees te bereiden en samen of alleen van te genieten...

*H* CHATEAU BRIAND (400 gram)

De essentie van ossenhaas met volle rode wijnsaus

Met zijn tweeën:

p.p. € 33,50

Alleen:

p.p. € 67,00

*H* COLOSAL (500 gram)

Reusachtig grote biefstuk met pepersaus

Met zijn tweeën:

p.p. € 23,50

Alleen:

p.p. € 47,00

*H* RIB EYE (400 gram)

Dooraderde steak met cajun Hollandaise

€ 36,00

Tournedos au feu bois (200 gram)

Ossenhaasbiefstuk met een bearnaisesaus geïnspireerd op de beroemde beurre " Café de Paris" 

€ 33,50

Le petit tournedos (150 gram)

Ossenhaasbiefstuk maar dan in 't klein, natuurlijk ook met die heerlijke "Café de Paris" saus

€ 26,50

Sjaak Steak (250 gram)

Gewoon zoals 'ie hoort.. steak uit eigen slagerij met pepersaus

€ 23,50

Alle butchers' best gerechten worden geserveerd met bijpassende seizoensgroenten op het bord. Friet met mayonaise & huisgemaakte fruitcompote worden als bijgerecht geserveerd

VASTE KOERS

Vitello al Funghi (150 gram)

Italiaanse kalfsbiefstuk met romige paddenstoelensaus en truffelschuim

€ 23,50

Steak tagliata (175 gram)

Malse rundersteak van de grill, getrancheerd op rucola, balsamico uitjes, Parmezaanse kaas en gerookte tomaat

€ 22,00

Yakatori (200 gram)

Heerlijke rundvleesspies met Japanse kruiden en een spicy chili-gembersaus

€22,00

Saté 1993 (250 gram)

Gemarineerde varkenshaas, spicy satésaus, salade met atjar, cassave en gebakken uitjes

€ 22,00

Burger Français

Ambachtelijk huisgemaakte runderburger, zeker niet met de Franse slag, op een sesam bun met rilette van eend, uitjes, Fontina kaas en rode kool

€ 20,00

Alle vaste koers gerechten worden geserveerd met friet met mayonaise & huisgemaakte fruitcompote als bijgerecht. Wilt u er een groene salade bij bestellen? Dat kan! € 4,00

FISHIES & VEGGIES

Corvina

Ookwel zwarte ombervis of zeeraaf genoemd. Deze vis vindt u in de Atlantische Oceaan en is een zachte witvis geserveerd met een dashi beurre blanc en prei

€ 21,50

Vangst van de dag

Mooie dagverse vis, vraag het de bemanning!

€ Dagprijs

Lasagne (V)

Onze vegetarische lasagne kan niet ontbreken op de kaart, heerlijk met gegratineerde kaas en een beetje salade

€ 21,50

Lentilles (VG)

Aromatische linzen met Chermoula, frisse salade en een broodje

€ 18,50

Alle fishies & veggies worden geserveerd met friet met mayonaise & huisgemaakte fruitcompote als bijgerecht

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten