
Unieke handgemaakte oerbroodjes uit 't dorp! Lekker met olijfolie, zout flakes en boter
€ 6,50
Onze beroemde én populaire plank van een meter. Aangepast aan de tijd van nu en voor ieder wat wils!
De verzameling ‘traditionnel’ is standaard samengesteld uit diverse koude en warme lekkernijen: o.a. diverse charcuterie, carpaccio`s, koud gerookte zalm, rode biet, Mediterrane kaas, kroketjes, soepjes, kaasfondue, kaaspasteitjes, toast en broodjes
p.p. € 18,50
Al het bovenstaande uitgebreid met prachtige parmaham,
pasteitjes met huisgemaakte kalfsragout,
extra kroketjes en gerookte paling van onze Jan
Extra bij te bestellen:
Garnalencocktailtje van Hollandse garnaaltjes en rivierkreeftjes € 4,75
Extra gerookte paling (50gr.) € 9,50
Twee extra desembroodjes € 2,50
Extra mini kaasfondue € 3,50
Portie frietjes met Zaanse mayonaise € 4,25
p.p. € 24,50
Klassieker van Hollandse ossenhaas, Parmezaanse kaas, rucola, mosterdmayonaise & pittenmix
€ 18,50
Voor de liefhebbers met truffelmanchego, truffelmayonaise,
Sardijnse chips, rucola en nootjes
€ 20,50
Mooi bordje met huisgerookte zalm en klassieke garnituur, geserveerd met een paling bitterbal naar eigen recept en salade
€ 20,50
Frisse, gemengde salade met een bordje paling van Jan on the side. Natuurlijk in combinatie met onze eigen palingbitterbal
€ 23,50
Met een chorizo kroketje
€ 8,50
met een schuim van cèpes
€ 9,50
Vraag de bemanning
€ 7,50
Mooie combinaties en verfijnde smaken
Mini gnocchi met gerookte beurre blanc, krokant van Parmezaan en salie
€ 9,50
Bistro klassieker die zelfs dateert uit de slagerijtijd, met truffelschuim, rucola en krokant bladerdeeg
€ 12,50
Creatie van Brent; gamba tartaar met zacht gegaarde pompoen en dragonmayonaise
€ 12,50
Rillette van eend met pannacotta van biet, pecannoot, zachte brioche en 12 jaar oude balsamico
€ 14,50
Vers gesneden steak tartaar van rundvlees met truffelmayonaise en gebrande eendenlever geserveerd met pergamena en een desembroodje
€ 12,50
Vakmanschap uit eigen slagerij
Met een frisse Italiaanse Gremolata
€ 36,00
Ossenhaasbiefstuk met onze ‘Café de Paris’ hollandaise saus, een saus gemaakt met echte Franse kruidenboter kruiden
€ 33,50
Ossenhaasbiefstuk maar dan in 't klein, natuurlijk ook met die heerlijke "Café de Paris" saus
€ 26,50
Geserveerd met een licht pittige tomaten-paprikajus en Za’atar
€ 29,50
Een echte klassieker, zeer malse steak met huisgerookte uitjes in combinatie met een volle Rioja saus
€ 23,50
Rundvleesspies op Japanse wijze met spicy chili-gembersaus
€ 22,00
Varkenshaas saté met satésaus, atjar tjampoer,
geroosterde kokos, crispy uitjes en cassave kroepoek
€ 22,00
Runder hamburger uit eigen slagerij met gesmolten blauwader kaas, little gem, gerookte ui en vijgencompote
€ 22,00
Of niet!
De essentie van ossenhaas met een volle rode wijnsaus
Met zijn tweeën:
p.p. € 33,50
Alleen:
p.p. € 67,00
Reusachtig grote biefstuk met groene pepersaus
Met zijn tweeën:
p.p. € 23,50
Alleen:
p.p. € 47,00
Samen met onze visleveranciers op zoek naar de mooiste dagverse vis! Iedere dag een creatie uit eigen kombuis
Dagprijs
Zachte kabeljauw met een saus van chef Martijn die zijn inspiratie heeft opgedaan in de Provence, geserveerd met schaaldieren
€26,50
Goed gevulde vissoep met schaaldieren, op basis van onze huisgemaakte garnalen bisque. Een klassieke Frans gerecht met een twist van onze keukenbemanning
€ 22,50
Handgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met een saus van cèpes en gebakken paddenstoelen
€ 19,50
Huisgemaakte lasagne boordevol wisselende seizoen groenten, met als echte smaakmaker; een gorgonzola bechamel
€ 19,50
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.