Home
Contact
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden

Dessert

Wij serveren de hele dag desserts!

WINTERSE BRULEE

Crème brûlée van speculaas met salted caramel ijs 
Tip: Heerlijk met een glas smaakvolle Pineau des charentes

€ 6,00

GLAASJE GELUK

Luchtige schuim van mascarpone met lemoncurd en crumble van cantuccini 
Tip: Past uitstekend bij de Sauvignon Blanc Late Harvest 

€ 6,00

CHOCOLATE DELIGHT

Chocolade bol gevuld met chocomousse, spongecake van pistache en
romig basilicum ijs
Tip: Een mooie combinatie met een PX Sherry

€ 6,00

SOGNO DI MELE

Appeltaartje met amaretto-frangipane en een gelei van kaneel en amaretto ijs
Tip: Ook lekker met een Italiaanse merlino

€ 5,50

HAAGS BAKKIE (GV)

Haagse hopjes pannacotta met frangelicoschuim en tonkabonen-steranijs parfait
Tip: vett lekkâh met een glaasje bubbels: Xyris Frizzante

€ 6,50

SAY CHEESE..... CAKE

Cheesecake met kardemom, boerenjongens en vanille ijs 
Tip: Smullen met een Tawny Tonel port

€ 6,00

TWYFELAAR (vanaf 2 personen)

Geniet al die lekkerte
Tip: Maak het compleet met een proeverij van dessertwijnen

p.p. € 7,50

KAASPLANKJE

4 heerlijke kazen van Bourgondisch Lifestyle

€ 10,50

SPECIAAL GESELECTEERDE DESSERTWIJNEN & PORT

Pineau de Charentes € 6,00
Xyris Frizzante € 4,75
Diemersdal sauvignon late harvest € 8,50
Merlino Dolimiti op Brandy vaten gerijpt € 8,50
Pedro Ximenex sherry (20-25 jaar gerijpt) € 7,50
Finest Reserve port Quinta de la Rosa € 4,25
Tawny Tonel no. 12 Quinta de la Rosa 10 jaar oud € 6,00
Proeverij van 3 soorten port/ dessertwijnen € 9,00

DIGESTIEVEN

Zuidam oude jenever, Zuidam rogge jenever € 4,00
Huiscognac, Remy Martin of Courvoisier v.a. € 6,50
Calvados of Armagnac v.a. € 6,50
Grappa: Traminer, Chardonnay of Sauvignon € 5,00
Diverse Whisk(e)ys v.a. € 7,00
Diverse likeuren v.a. € 4,00

Handgemaakte bonbons

Huisgemaakte friandises

p.s. € 1,25
p.s. € 2,50

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten